Maxi Carreras Coll guanya es Trofeu de Sant Antoni d’Automodelisme

Trofeu de Sant Antoni d'Automodelisme
Compartir

Maxi Carreras Coll guanya es Trofeu de Sant Antoni d’Automodelisme

Trofeu de Sant Antoni d'Automodelisme

Diumenge passat a ses pistes municipals d’Es Cos, a Alaior, es va desenvolupar sa primera prova puntuable d’automodelisme, baix en nom del Trofeu de Sant Antoni, amb es patrocini del Consell Insular de Menorca i s’Ajuntament d’Alaior. 

A s’inici, es va dubtar sobre es poder realitzar aquesta primera prova per es motiu de s’agua caiguda es dies anteriors, però as final es va tirar cap endavant amb un major espectacle. 

Despres de ses 4 manigues clasificatorias, Lluis Torra fa fer sa ‘pole’, seguit per n’Isma Perez i en Maxi Carreras Coll, tot dos dins es mateix segon.
Ses finals amb 30 minuts per disputar-se no van defraudar, com ja havien vist en ses clasificatòries es temps estaven molt igualats entre el participants i es va poder disfrutar de emocionants lluites durant totes se dues finals. 

Trofeu de Sant Antoni d'Automodelisme

As final aquesta edició la va guanyar en sa categoria de promoció Jose Ignacio Calafat, 2o en Cristian Parra i 3o es jovanet Javi Pérez.
En la categoria absoluta la va guanyar Maxi Carreras Coll, 2o Lluis Torra i 3o Isma Perez. 

En acabar es regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel Quintana, va fer s’entrega des trofeus as guanyadors i uns records per as participants.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*