Aikido - Fisics
Compartir

Dos nous cinturons pel Físics Ciutadella, ara en aikido

Aikido - Fisics

Es tècnics i esportistes des club Físics Ciutadella segueixen donant força als colors des seus cinturons. Aquests passats dies s’Aikido Alaior i s’Associcació Menorquina d’Aikido (Asomenai) van organitzar un curs amb es Mestre Yasunari Kitaura, qui feia dos anys que no venia a Menorca.

Aikido - FisicsEl Mestre Kitaura (Japó, 1937) és es cinturó d’aikido més alt d’Espanya i representant a Espanya de s’Aikikai Japó, màxim organisme mundial de s’aikido, que en s’actualitat ostenta es cinturó negre 8è. Dan, Shihan (Mestre de mestres).

Es curs conssistia en tres classes i hi van assistir practicants dels tres dojos més grans de Menorca. Junt amb el Físics Ciutadella, hi eren l’Aikido Es Castell i Aikido Alaior). Finalment, espectaculars resultats i amb un toc emotiu pel Físics ja que Adrià Anglada Triay va aconseguir el cinturó negre 1er Dan i ara mateix deu ser el cinturó negre més jove de Balears; a part, Antoni Anglada Salord, el seu pare i monitor en el club ciutadellenc, va aconseguir el 3er. Dan. Finalment, Jordan Gomila Garriga, va aconseguir el 2on Dan.

En l’actualitat a Menorca hi ha set cinturons negres d’un total de uns 50 practicants. Poc a poc, dia a dia, des de l’Asomenai es va fent feina per divulgar un art marcial desconegut per la gran majoria, però que es va fent lloc entre el jovent, gràcies al suport de l’escoles i instituts que reclamen la presència dels Senseis (mestres) de  l’Associació per mostrar una activitat Física (no esport, ja que no existeix competició) no violenta i de defensa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *