I Memorial Jaime mascaró
Compartir

Es CB Ferreries organitza es I Memorial Jaime Mascaró de básquet

Es torneig serà triangular amb CB Ferreries, CB Ciutadella i el Bàsquet Menorca de Lliga EBA

I Memorial Jaime mascaró

Es CB Ferreries organitza es I Memorial Jaime Mascaró de bàsquet, un esdeveniment esportiu que tindrà lloc aquest dissabte capvespre, 16 de setembre. Es torneig triangular de categoria sènior masculí enfrontarà a s’equip local amb el CB Ciutadella i el Bàsquet Menorca de Lliga EBA.

Es tres partits es disputaran a partir de les 18.00h a sa pista poliesportiva municipal del CEIP Castell de Santa Àgueda per acabar amb s’entrega de trofeus, devers les 20.30 h.

Amb aquesta edició des Memorial Jaime Mascaró, es club de Ferreries vol retre homenatge as fundador de s’empresa de calçat que, des de fa molts anys, dóna suport as bàsquet a Ferreries i és es principal patrocinador de s’entitat esportiva, segons explica es seu president, Martí Barber. Per aquest torneig, es club ha convidat a sa família de s’empresari, qui ha mostrat sa seva predisposició a assistir-hi.

Durant es matí d’aquest dissabte, per altra banda, també es farà sa clausura de sa jornada de portes obertes que el Bàsquet Ferre ha organitzat es dies 5, 7 i 12 d’aquest mes de setembre per a promocionar i donar a conèixer sa pràctica d’aquest esport entre es fillets i filletes de 12 a 14 anys. Aquesta activitat gratuïta acabarà dissabte as poliesportiu municipal amb sa celebració de partidets amistosos entre es grup de participants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *