Petanca Adaptada Festes de Gracia 2017
Compartir

Cabecera Club VidalbaXXI Torneig de Petanca – Festes de Gràcia

Petanca Adaptada Festes de Gracia 2017

Escalfant motors i per donar la benvinguda a les esperades Festes de Gràcia 2017, 23 petanquistas, més el públic present, fidel o esporàdic, ens vam arreplegar a les pistes de petanca de l’Esplanada de Maó per a passar un capvespre ben entretingut en la que ha estat ja la XXI edició d’aquest torneig de petanca. 

Les primeres partides es van jugar amb diferents companys de joc, el que va determinar les dupletes fixes que van jugar la fase final. 

Després de 4 hores de joc, cap allà les 20h del fosquet, es va jugar la final davant un nombrós públic expectant per saber qui s’enduria el preuat trofeu. Els dos equips, integrats per Marta Pons i Javi Mayor per una banda, i per l’altra Cati Mesquida i LLuis Florit, van fer tot el possible perquè la pericia de cada un fes caure els punts al seu favor. 

Va ser una partida molt gaudida per tots!! finalment na Marta i en Javi van demostrar més capacitat en el joc i van quedar primers classificats. 

La batlesa Conxa Juanola i un bon grup de regidors, entre ells Carlos Montes, regidor d’esports i bon amic de Vidalba, van entregar els guardons i un record per a cada participant. 

Un bon got, a falta d’escudella, de xocolata i un troç generós de coca bamba per a tots els presents va endolcir de bona manera un capvespre perfecte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *