Oci i futbol per sa gent gran de Sant Lluís

Futbol juvenil Sant Lluís-UD Mahón
Compartir

Oci i futbol per sa gent gran de Sant Lluís

Es Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís i Hestia Alliance han arribat a una col·laboració amb s’objectiu d’ampliar s’oferta d’oci per sa gent gran i malalts mentals que vulguin gaudir des partits que disputin es equips de futbol vinculats a s’entitat lluïsera.

Per aquest motiu, es lliurarà  as Club de Jubilats i as usuaris de sa Residencia Geriàtrica i Centre de dia de Sant Lluís,  uns abonaments per a que puguin acudir as esmentats partits.  Sa seva entrega tindrà lloc es proper 23 d’agost, a les 20 hores, amb motiu des partit de festes davant el CE Alaior.

Es CCE Sant Lluís i Hestia Alliance animen es membres des Club de Jubilats/usuaris de sa Residència Geriàtrica i Centre de Dia Sant Lluís a sumar-se a aquesta iniciativa que és fruit de sa convicció conjunta que sa salut i es benestar de tota persona, més en es cas d’aquelles afectades per trastorns mentals i/o malalties associades a s’envelliment, depèn, en certa manera, de com d’efectius són es seus drets, entre ells s’accés a sa cultura s’esport i s’oci.

Hestia Alliance, es una organització amb més de 25 anys d’experiència en s’àmbit de s’atenció integral sociosanitària i de sa salut mental. Un equip conformat per 1.700 professionals altament qualificats ofereix serveis a més de 8.000 persones a s’any, tant en règim d’internament com d’atenció diürna i domiciliària. Actualment, Hestia Alliance disposa de dotze centres en ses comunitats de Catalunya, Madrid, Galícia i Illes Balears, on gestionem ses Residències Geriàtriques i Centres de Dia de Sant Lluís i Es Mercadal.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*