CCE Sant Lluis 2017-18
Compartir

Es primer equip del CCE Sant Lluís inicia es nou curs

Sa primera plantilla ha completat aquest dimecres sa seva primera sessió d’entrenament de sa pretemporada, i té previst exercitar-se de nou aquest dijous as Municipal de Ses Canaletes. Després d’aquests dos dies en què es jugadors realitzaran ses primera carreres, s’equip de Elías Noval, visitarà Bintaufa per enforntar-se en un amistós as equip local i ja desprès es tornaràn a veure ses cares la setmana següent per afrontar tres entrenaments i es tradicional partit de festes davant el CE Alaior, previst per es proper dimecres 23 d’agost a les 20:30 hores.

S’entrenador de s’equip, va dirigir la primera sessió de treball amb tots es futbolistes de què disposa, amb ses úniques excepció des que alterneran els entrenaments amb ses seves ocupacions laborals.

Es futbolistes que han començat es treball són: Noel Segui, Javi Salvador, Manu Herrera, Moyano, Álvaro, Carlos, Bonilla, Joan Orfila, Alberto, David Mercadal, Nacho, David Morente, Óscar Moreno, Stan, Lupón, Toni Vinent, Bili i Othman, Zurbano, Basili, Juli i Sola, a més de Guiem Bosch, Pau Fortuny i Tuto que estarán a prova es primers díes.

Sa primera sessió preparatòria ha estat marcada per sa forta calor i es treball físic i, en principi, s’equip tornarà a exercir dijous a les instal·lacions de Ses Canaletes.

Fotos: CCE Sant Lluís

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *