1741 esportistes a ses activitats esportives de Sant Llorenç 2017

6a Exhibició De Karate De Sant Llorenç 2017
Compartir

1741 esportistes han participat a les activitats esportives de ses Festes de Sant Llorenç 2017

BLITZ Sant Llorenç 2017

Des del passat dissabte dia 15 de juliol fins dilluns per sa nit, han tingut lloc ses activitats esportives de Sant Llorenç 2017, on han participat un total de 1741 persones. 

Des de s’inici amb es torneig de bàdminton, es 25è torneig volei platja, 24è torneig de tennis taula, 29è torneig de partides rapides d’escacs, sa 6a exhibició karate, sa exhibició de gimnàstica ritmica, sa 6a edició des torneig de penyes de futbol, 34a cursa atlètica popular amb 317 participants, sa 6a exhibició d’agility, es 5e recorregut de tir, 29è trofeu d’automodelisme, 28è concurs de salts d’obstacles, 9a exhibició d’aikido, 43è trofeu de tennis i 15è de padel amb mes de 240 participants, es 9è trofeu de billar a 3 bandes, 23è torneig de bàsquet 3×3, ses corregudes as cos a peu i a cavall i per tancar ses activitats des festival de patinatge. 

Queda pendent es desenvolupament des tradicional partit de futbol Festes de Sant Llorenç, que no s’ha pogut desenvolupar per es canvi de sa gespa as camp. 

Un gran exit de participació i d’activitats gracies a sa gran involucració de ses entitats esportives locals, que un any més han estat ses principals organitzadors de totes aquestes activitats, ses quals han fet possible sa trobada popular de cada esport. 

Un any més totes aquestes activitats han contat amb sa col·laboració / patrocini de s’Ajuntament d’Alaior.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*