Festival de Patinatge ‘Tendencies Tecnologiques’ de Sant Llorenç
Compartir

Gran expectació al Festival de Patinatge ‘Tendencies Tecnologiques’ de Sant Llorenç

Festival de Patinatge ‘Tendencies Tecnologiques’  de Sant Llorenç

Unes 500 persones han presenciat as pavelló esportiu municipal as Festival de Patinatge ‘Tendencies Tecnologiques’  tradicional cada any per ses Festes de sant LLorenç, on hi han participat 60 patinadors/es.

Un any més s’espectacle organitzat per es Club Patinatge d’Alaior amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior. Un total de 12 actuacions molt animades i amb grans coreografies amb temes tant diversos com:

ELS INICIS

XARXES SOCIALS

 BIG DATA

 CLOUD COMPUTING

 REALITAT VIRTUAL

entre d’altres.

Posteriorment es va celebrar s’entrega de trofeus as guanyadors, per part des representants de s’Ajuntament d’Alaior, sa batlessa Misericordia Sugrañes i sa presidenta des Club Patinatge d’Alaior, Sandra Barber, han fet entrega d’un detall a cada participant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *