6a Exhibició De Karate De Sant Llorenç 2017
Compartir

Gran expectació a sa 6a exhibició de Karate de Sant Llorenç 2017

6a Exhibició De Karate De Sant Llorenç 2017

Ahir dimecres a les 19:30 hores a sa plaça d’Es Ramal d’Alaior es va desenvolupar sa 6a exhibició de Karate de Sant Llorenç 2017, que despres des gràn èxit de ses primeres edicions es va voler repetir amb una gran trobada de karateques locals.

Aquesta exhibició de karate ha estat organitzada per es Club Karate Alaior amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior.

En aquesta edició hi van participar 54 esportistes locals, es quals van realitzar diferents mostres practiques d’aquest esport.

S’exhibició s’ha desenvolupat durant una hora i tres quarts, on s’ha plasmat a sa plaça en primer lloc un bon escalfament per aquesta activitat, on després s’ha passat a realitzar diferentes demostracions tant a nivell conjunt i per grups.

Ressaltar es gran ambient de públic que s’ha concentrat a sa plaça d’Es Ramal per presenciar aquesta 6a exhibició de Karate de Sant Llorenç 2017.

Posteriorment es regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel Quintana, va fer entrega d’un detall a cada participant i un record as Club Karate d’Alaior – representat pel seu president, Tome Carreras, per aquesta exhibició en ses Festes de Sant Llorenç 2017.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *