Proves médiques CCE Sant Lluís
Compartir

Ses proves mèdiques inicien sa pretemporada del CCE Sant  Lluís Regional

Sa primera plantilla del CCE Sant Lluís s’ha connectat aquest dimecres a las 19:00 hores a sa pretemporada 2017/2018, baix sa supervisió des nou tècnic Elias Noval, encara que sense alguns des integrants des planter, per motius laborals.

Es primer contacte de s’equip Regional, que iniciarà el curs amb vuit cares noves en relació asa temporada passada, ha consistit en diferents proves mèdiques realitzades a sa Clínica Juaneda de Maó, nou patrocinador des Club, mentre que es primer treball en es camp d’entrenament està programat per es proper dimecres 16 d’agost a les 20.30 hores.

Després de ses proves mèdiques, es primer entrenament tindrà lloc a Ses Canaletes sa propera setmana amb dues sessions previstes per as dimecres i dijous a més de la primera partit de preparació previst per divendres 18 d’agost a Bintaufa.

En aquesta primera cita s’han acostat as centre de sa Xarxa Assistencial Juaneda es jugadors, Sola, Alberto, Carlos, Alvaro, Javi, Toni Vinent i Bili.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *