5è Recorregut de Caça de Sant Llorenç 2017
Compartir

Pedro Bestard campió des 5è Recorregut de Caça de Sant Llorenç

5è Recorregut de Caça de Sant Llorenç 2017

Després des gran èxit de sa passada edició, ahir diumenge es va organitzar sa cinquena edició des Recorregut de Caça de Sant Llorenç 2017, organitzat per CESCA i amb es suport de s’Ajuntament d’Alaior.

En aquesta nova edició hi han participat 55 tiradors dissabte i 38 diumenge, i que es va desenvolupat dissabte amb sessions d’entrenaments i ahir diumenge sa competició a partir de les 10 hores als terrenys de tir de Santa Mariana d’Alaior.

CAMPIÓ ABSOLUT

BERNAT PONS

CLASSIFICACIÓ LOCALS

1r TONI RIUDAVETS

2n TONI MELIÀ

3r JOAN FLORIT

CLASSIFICACIÓ DAMAS

1r EMMA RIBAS

CLASSIFICACIÓ VISITANTS

1r RAUL AMELLER

2n TIAN BOSCH

3r JOAN MARQUES

CLASSIFICACIÓ JUNIOR

1r ANNA MERCADAL

Posteriorment es va celebrar s’entrega de trofeus as guanyadors, on es va comptar amb sa assistència des regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel Quintana i es president de CESCA, Antoni Riudavets.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *