S’ha presentat es Campus Pre-selecció Endesa Talent

Presentació Campus Endesa Talent
Compartir

S’ha presentat es Campus Pre-selecció Endesa Talent

Sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears i Endesa han presentat avui es ‘Campus Endesa Talent’

Es Campus Infantil es durà a terme del 24 al 29 de juliol. Es masculí es farà a Ciutadella

Presentació Campus Endesa Talent

S’acte de presentació ha tingut dos convidats de luxe com són n’Alba Torrens i en Pere Tomàs, dos des molts de jugadors i jugadores de ses Illes que representen a sa comunitat balear al món des bàsquet professional. A més a més, avui també han assistit alguns des fiets i fietes cadets que participaran as Campus Endesa Talent. 

Durant sa presentació tant n’Alba Torrens com en Pere Tomàs han contestat a ses preguntes que es i ses cadets han fet referent a sa seva trajectòria i ses seves experiències a campus similars de quan ells eren cadet. Tant n’Alba Torrens com en Pere Tomàs han convidat as fiets i fietes a aprofitar as màxim aquesta experiència i a disfrutar d’aquestes concentracions amb s’únic objectiu de jugar, aprendre i passar-ho bé. 

Per sa seva banda, es Director General d’Endesa a Balears, Ernesto Bonnín, ha agraït a n’Alba Torrens i en Pere Tomàs sa seva presència i participació a s’acte. “És un luxe poder tenir a dos representants de la vostra categoria a un acte d’aquest tipus ple de joves que tenen la il.lusió d’arribar qualque dia on heu arribat vosaltres”, ha dit. 

Bonnín ha assegurat que es patrocini d’aquests Campus “són una mostra més de l’aposta d’Endesa pel bàsquet” i ha animat als as fiets i fietes a que aprofitin s’oportunitat i que treballin perquè són es futur de s’esport a ses Illes. 

Es president de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears, Juanjo Talens, ha agraït “la col.laboració i bona disposició que ha tingut Endesa des de l’inici de les converses” i ha agraït també a Alba Torrens i Pere Tomàs sa seva presència a sa presentació des Campus Endesa Talent. Es president de sa FBIB considera que tant n’Alba Torrens com en Pere Tomàs són dos referents i miralls on es fiets i fietes de ses Illes es miren per continuar fent feina i entrenant cada dia amb ganes d’aprendre i millorar. 

Presentació Campus Endesa Talent

Es Campus Endesa Talent comencen aquesta mateixa setmana i es desenvoluparan as llarg de s’estiu.

Campus Cadet

Des30 de juny as 3 de juliol a Alcúdia (Mallorca). D’aquesta concentració sortirà una primera convocatòria de 12 jugadors/es que disputaran es Torneig d’Estiu de seleccions autonòmiques es dies 8,9 i 10 de juliol a sa localitat de Sabiñánigo (Osca) juntament amb ses seleccions de Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana.

Campus Infantil

Es dos campus es duran a terme del 24 al 29 de juliol. Es masculí es farà a Ciutadella (Menorca) i es femení a Capdepera.

Campus Mini

Es campus mini masculí tindrà lloc des 25 as 30 de juliol a Alcúdia (Mallorca), mentre que es campus mini femení es farà a sa localitat mallorquina d’Esporles des 6 a s’11 d’agost.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*