Campanya per Educar mitjançant l'Esport1
Compartir

Sa FFIB i es Govern Balear demanen ‘Joc Net’

Campanya per Educar mitjançant s’Esport

Miquel Bestard i sa Consellera d’Esports, Francisca Tur, promouen una campanya per combatre sa violència en es Futbol Base

Campanya per Educar mitjançant l'Esport1
Sa final descampionat de ses Illes Balears de sa categoria Cadet de futbol va servir per dur a terme una iniciativa en favor del ‘Joc Net’ ‘Fair Play’ en es Futbol Base. Es Govern de ses Illes Balears, a través de la Conselleria de Participació i Esports, va col·laborar amb sa Federació per fer pública la campanya ‘Compromís per Educar Mitjançant l’Esport’ entre totes ses categories de futbolistes en edat escolar.

Abans des partit de sa Final des Campionat Cadet entre el Reial Mallorca i s’Atlètic Balears, que se va jugar en es camp Miquel Bestard de Bunyola aquest diumenge 4 de juny, ses autoritats presents acompanyaren es dos equips as mig des camp amb es cartells que promouen el ‘Joc Net’. També pares i familiars des jugadors posaren a ses fotografies conjuntes.
Hi eren, a més de sa Consellera Francisca Tur i es president Miquel Bestard, es director general d’Esports, Carles Gonyalons, es batle de Bunyola, Andreu Bujosa, es regidors Eduard Riera i Miquel Negre, i sa presidenta del Bunyola CF, Esperanza San José.

Sa campanya ‘Compromís per Educar Mitjançant l’Esport’ inclou consells dirigits as familiars i espectadors de’ Futbol Base, i per açò es jugadors des dos equips varen repartir targetes blanques entre e públic on es demana un comportament educat i respecte cap a es decisions des tècnics i des àrbitres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *