Noel Seguí, cinquena incorporació del CCE Sant Lluís
Compartir

Noel Seguí, cinquena incorporació del CCE Sant Lluís de RegionalNoel Seguí, cinquena incorporació del CCE Sant Lluís

Noel Segui, s’ha convertit en es dia d’avui en sa cinquena incorporació per a s’equip Regional d’Elias Noval. Sa seva arribada ve a cobrir una de ses mancances de s’equip aquesta darrera temporada i deixa sa plantilla en 20 jugadors a falta d’alguna incorporació més.

Seguí, porter de 19 anys i 1.85 cm d’alçada, es va formar a ses categories inferiors des CE Alaior i procedeix del Penya Ciutadella de 3a Divisió. Compta amb experiència en Lliga Nacional Juvenil després des seu pas pel CD Menorca a sa temporada 2014/2015 i al Getafe CF en sa 2015/2016.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *