Final Cursos Esportius Vidalba 16-17
Compartir

Final Cursos Esportius Vidalba 2016/2017

Final Cursos Esportius Vidalba 16-17 Final Cursos Esportius Vidalba 16-17 Final Cursos Esportius Vidalba 16-17

Cap de setmana de final de cursos aquest darrer de maig. Si el divendres acomiadàvem es tallers as local, ahir, diumenge 28, el vam omplir amb un tast de ses sis modalitats esportives que des del Club Vidalba oferim as joves, junt as CB La Salle, i es Físics. 
Es poliesportiu de Maó es va convertir  en un circuit on as llarg del matí  es esportistes de Vidalba i es monitors esportius, na Júlia Santa-Eugenia en natació, atletisme i manteniment, en Toni Fernández en karate, en Toni Carreres en bàsquet,  en Javi, na Pili i na Inés en petanca, ens deixaren ben palès es fruit de moltes hores d’educació i pràctica esportiva, i tot el que implica per a as bon desenvolupament de sa persona.  
27 joves, des 33 apuntats as cursos, monitors, pares i voluntaris de s’entitat vam compartir sa matinal junt as Conseller d’esports, Miquel Company, sa batllessa de Maó, Conxa Juanola i es regidor d’esports de s’ajuntament, Carlos Montes. 
Es lliurament de records i diplomes acreditatius, i un bon aperitiu van tancar una jornada d’activitat esportiva intensa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *