Elias Noval
Compartir

Elias Noval, nou entrenador del Sant Lluís de Regional

Elias Noval

Elias Noval Martin, és es nou entrenador des primer equip del CCE Sant Lluís per a sa propera temporada. Asturià, de 60 anys, és de sobres conegut en el futbol lluïser. Ex-coordinador del CCE Sant Lluís durant 14 anys, va dirigir durant 7 temporades a sa primera plantilla, sa darrera, sa temporada 2006/2007 i una temporada as CE Sant Lluís, a sa temporada 2002/2003 quan van sortir en competició dos equips en categoria Regional Preferent. A sa temporada 99/00, amb Noval a sa banqueta de Ses Canaletes, es va proclamar campió de Copa després de vèncer a nel Sami per 1-0.

Perfecte coneixedor de sa idiosincràsia des club, sa seva vinculació amb s’entitat lluïssera s’ha portat a assumir ses regnes de s’equip Juvenil ses dues ultimes temporades, on ha desenvolupat una gran feina amb es joves jugadors des planter.

Es nou tècnic, as costat de sa direccio esportiva, s’ha posat ja a treballar per donar forma a sa seva plantilla amb ses vistes posades en sa temporada 2017/2018.

D’altra banda, es substitut de Noval en s’equip Juvenil serà Jose Angel Moyano, que deixerà sa plantilla cadet per fer-se càrrec des segon equip lluïser.

Després de només un any com a màxim responsable des conjunt cadet, es tècnic basc seguirà sa tasca desenvolupada per Noval ses darreres temporades amb es Juvenil, amb un grup que va finalitzar aquest passat dissabte sa Lliga Juvenil.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *