campionat Balear de natació adaptada
Compartir

Caterin Mercadal torna amb un or des campionat Balear de natació adaptada

campionat Balear de natació adaptada

Dissabte dia 13 de maig, 5 nedadors des Club Vidalba es van desplaçar a Palma on, a ses Piscines de Son Moix, va tenir lloc el Campionat Balear de natació adaptada. 

Una jornada intensa en competició amb representants de Eivissa ( Addif) i Mallorca (Blau, Mater Isla, IBXT, Amadip Esment), on  Caterin Mercadal aconseguí un or en 50 mts lliures femení, en una cursa magnífica i una victòria molt merescuda.

Important és destacar la presencia de Nan Cardona, en la que diu ha estat la seva darrera competició, ja que es retirarà de la competició després de 23 anys consecutius. Amb en Nan, vam iniciar l’any 1994 la primera presència d’esportistes menorquins amb discapacitat a campionats nacionals i autonòmics, concretament va ser a  Plasencia, Cáceres, a un Campionat Nacional de Natació per a Discapacitats Físics. Va ser la primera de moltes competicions den Nan i de Vidalba. El nostre reconeixement a l’esforç i la capacitat de superació i de  lluita den Nan. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *