Avui nou entrenament des futbol femení IGA Menorca a Maó

futbol femení IGA Menorca
Compartir

Avui nou entrenament des futbol femení IGA Menorca a Maó

futbol femení IGA Menorca

Futbol-LogoUn nou entrenament esta programat per avui de s’equip femení de futbol de IGA-Menorca i adjuntam es llistat de ses jugadores convocades per es seleccionador Vicente Martínez per es propers entrenaments i dates IGA GOTLAND.
Dates propers entrenaments equip IGA femení Gotland
Lloc: Municipal de Maó ( Camp de l’Sporting)

 Hora de 20:00 a 21:30

Dies entrenament

dimarts   16 de maig

dijous     18 de maig

dimarts    23 de maig

dijous     25 de maig

dimarts   30 de maig

dijous      1 de Juny

dimarts     6 de Juny

dijous       8 de Juny

dimarts     13 de Juny

dijous       15 de Juny

dimarts    20 de Juny

Vicente Martínez, seleccionador de futbol femení, ha convocat 14 jugadores per viatjar a Gotland es 23 de juny per participar as Island Games. Es gran paper de l’Sporting de Maó, recent guanyador de la Lliga Balear així com nou equip de Segona Divisió, ha propiciat que es seleccionador hagi citat nou de ses seves jugadores per afrontar es torneig.
Sa històrica plantilla femenina estarà formada per Paqui Allès, Laura Martí, Zaira Martínez, Irene Olives, Laura Ruiz, Ainhoa Seguí, Laura Garrido, Lorena Allès i Àfrica Seguí, de l’Sporting de Maó; Celia Velasco, de l’Penya Esplugues FS; Jessica Goñalons i Begoña Pons, de s’Atlètic Mercadal; Clara Allès, del CE Júpiter; i Maria Coll, del CF Santa Eugènia. A més ded tècnic també viatjarà da delegada, Mònica Triay.
Cal destacar da presència de tres jugadores que actualment militen en equips a Catalunya, que compten amb passat a des files mahoneses i que sens dubte pujaran es nivell d’un equip que parteix amb molta il·lusió i aixecat per es gran paper des gruix del conjunt en sa Lliga Balear, on l’Sporting no ha tingut rival.
Menorca està enquadrada en es grup A as costat de Gotland, Hitra i Greenland. S’equip menorquí, que debuta en uns Island Games, saltarà per primer cop as terreny de joc es diumenge 25 de juny per mesurar-se a Hitra en Dalhem, a les 13 hores.
Es segon partit serà 24 hores després, es dilluns, quan Menorca es encreuament amb Greenland, en es mateix escenari. Ses pupil·les de Vicente Martínez tancaran sa fase de grups dimecres contra ses locals en Vaskinde, a les 17 hores.

 Entrenaments equip femeni IGA 170511

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*