CE Alaior-Banquillo
Compartir

Gràcies, entrenador (Julián Calzada)

De vegades es fa difícil trobar paraules per mostrar allò que sentim respecte a una persona, una feina desenvolupada, una relació. I de vegades, després de pensar-ho molt, és tan simple com dir gràcies. 

Gràcies, Julián. Gràcies, entrenador. Gràcies per aquests anys que has estat amb noltros; des que eres jugador has sentit els colors blanc i negre, ho has donat tot. I com a entrenador, has estat un exemple, amb el teu equip, un gran equip en tota l’extensió de la paraula, de sebre dur una plantilla, d’apostar per la gent de casa, de fer pinya. Més enllà de la teva contrastada vàlua tècnicament, els teus valors humans han estat cabdals dins la caseta, dins el camp, i fora d’ell. 

Has acabat una etapa i t’esperen reptes importants, i et volem animar a encarar-los amb ganes i il·lusió, les que per altra banda, et caracteritzen. I saps que te’n vas, però et quedes les claus de Los Pinos, per a què tornis quan vulguis, a ca teva.

La junta directiva del CE Alaior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *