tir lliure definitiu
Compartir

Tir Lliure

Sénior femení, una competició oblidada

Per Xus Rotger

tir lliure definitiuAquesta setmana, cercant resultats i fotografies per ses xarxes socials dels clubs, m’he trobat una notícia que desconeixia. El CD Alcázar s’ha proclamat campió de la competició femenina. Diu textualment la Pàgina oficial del CD Alcázar “El Alcázar se hace con la Liga de 2ª Autonòmica”

Quina Lliga? Si cercam a la Web de la Federació Balear, no trobem ni rastre d’aquesta Lliga, només la Copa, que es va jugar abans de Nadal. Sí, aquesta temporada la competició femenina ha estat estranya, en les categories cadet, júnior i sénior, fent un “Torneig no oficial” entre elles, per allargar la temporada. Una volta es va acabar aquest torneig, es va iniciar la Lliga Cadet i la Copa Júnior, però de la competició Sénior no hi ha cap notícia a la pàgina de la FBIB.

Ha estat s’Alcázar és que ens ha informat de la consecució del títol i és d’agrair, però el que no pot ser és que una competició, com la Sénior femení, no surti a les classificacions i resultats de la Pàgina Web de la mateixa Federació.

Després ens queixarem que la premsa no segueix ses competicions, però és que ni la pròpia Federació ha facilitat les dades per poder-les seguir. Així es impossible que la gent n’estigui assebentada del desevolupament de la competició.

És una llàstima, perquè, per desgràcia, és una competició deixada de la mà de deu. Si ja són pocs els equips que hi participen, aquest no és el camí perquè en surtin alguns més. I mira que hi ha fundats rumors que la propera temporada tindrem, al menys, un equip més a la categoría.

Esper que des de la Federació ens facilitin la feina als que tractam d’informar de les competicions domèstiques. Perque no és l’únic cas que s’ha donat aquesta temporada. La Competició de Lliga Cadet femení no va aparèixer fins que s’havien jugat ja 3 jornades.

Són detalls que s’haurien de cuidar, és una categoría, la sénior, que s’ha de mimar, i molt, així com en general tot el bàsquet femení, perquè correm el risc de que aquest esport sigui totalment residual, en la seva vessant femenina, a la nostra illa.

Per cert, i aprofitant aquestes retxes, donar l’enhorabona a les noves Campiones, el CD Alcázar.

P.D.: Si algú troba la classificació oficial i els resultats, que m’ho fagi sebre, perquè, per més que he cercat, no he trobat res, a lo millor som jo qui m’he ofuscat.

Risoabraçada amics lectors.

Un comentario en «Tir Lliure/ Sénior femení, una competició oblidada»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *