Grup gimcana Ferreries
Compartir

Gimcana esportiva a Ferreries

S’Ajuntament de Ferreries reuneix un centenar de fillets per celebrar es dia mundial de s’activitat física

Grup gimcana Ferreries

Es passat dimecres, s’Ajuntament de Ferreries realitzà una activitat consistent en una gimcana esportiva, activitat dins es programa des gabinet de medicina esportiva des Consell Insular. Aquesta activitat, adreçada a fillets i filletes de 10 fins a 15 anys, va contar amb més de 90 participants.

Amb es Poliesportiu Municipal com a eix central, sa activitat, es va estendre a totes ses instal·lacions esportives municipals, i des de les 17:00 hores i fins passades les 20:00 h., els 8 grups creats per sa organització, en es que integraven fillets de diferents edats i practicants de diferents esports, varen anar passant per cada una de ses 8 estacions des 8 esports que varen participar a s’activitat.

A cada estació, es fillets de cada grup treballaven de forma conjunta, fent jocs d’habilitats i punteria tenint com a base s’atletisme, patinatge, tennis, escalada, bàsquet, futbol, petanca i pàdel.

Cada grup, portava una targeta en sa que es monitors de cada esport anotaven sa puntuació que anava aconseguint es grup. Quant sonava sa botzina cada grup es dirigia a sa propera estació fins a practicar tots es esports representats en sa activitat.

Un cop fetes totes ses rotacions, es varen retrobar tots els grups as poliesportiu per a llegir es manifest creat per a sa ocasió pel programa

“Menorca Borina’t” per part de tres participants, acabant sa lectura la regidora d’esports de s’Ajuntament de Ferreries Queta Camps.

Un cop llegit es manifest, entrega d’obsequis per part de sa regidoria d’esports a tots es participants i monitors implicats a sa activitat.

Sa regidora Camps, agraí i destacà sa implicació des clubs i monitors esportiu participants en sa que tingué un ambient lúdic i actiu amb es fillets de Ferreries com a grans protagonistes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *