Karate-FOTO PRE-COPA
Compartir

Laia Taltavull I Cris Pons a la IV copa intercontinental de karate

Karate-FOTO PRE-COPA

Avui divendres 7 d’abril ses dues karatekes des club Shotokan Ciutadella, club integrat a s’escola d’arts marcials Físics, Cris Pons i Laia Taltavulll, parteixen cap a la ciutat Càntabra de Torrelavega, per a participar en sa IV Copa Intercontinental de karate.

Les dues ciutadellenques han estat convocades per sa Federació Balear de Karate, juntament amb altres tres companyes d’Eivissa i una mallorquina.

Aquesta Copa per primera vegada acull a les categories cadet i júnior, categories en ses quals hi participaran Pons i Taltavull, ja que en altres edicions únicament era per sa categoria sènior i en ses modalitats de kata i kúmite.

Des del club de ponent “confiem en que les dues representants ciutadellenques facin un bon paper ja que hi acudeixen molt ben preparades, però conscients del gran nivell que es trobaran a dins del tatami davant importants contrincants” 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *