Ajedrez Escolars Menorca - 3a jornada
Compartir

Els campionats escolars d’escac encaren la seva fase final

Ajedrez Escolars Menorca - 3a jornada

A categoria sub 10, ja que no hi havia prou participants per acabar el torneig suís a 12 rondes previst inicialment l’hem tancat, podeu veure les dades definitives a:
Un cop tancat aquest torneig hem cercat alternatives, així comença la lligueta prevista entre els quatre millors classificats a la vuitena ronda del torneig anterior (Adrià Franceschi, Josep Martínez, Jana Moll i Joan Salord), ja hem dit que tots són bons jugadors i el torneig serà prou interessant, ben segur que treurem uns magnífics representants per al campionat autonòmic. Les dades d’aquest torneig les podeu trobar a http://chess-results.com/tnr270093.aspx?lan=2 (Fase final A)
Amb els jugadors no classificats, als quals s’hi afegí en Martí Pons (el fill de n’Andreu Pons Sintes) i s’hi poden incorporar tots els sub 10 que vulguin, hem muntat un altre torneig suís a 5 rondes, del qual divendres passat es jugaren les dues primeres i divendres que ve el tancarem amb les tres darreres. Les dades d’aquest torneig podeu trobar-les a:
Curiosament a aquesta categoria on la beneïda innocència ens hauria d’atracar a la felicitat hi ha plors i disgusts i això no ha de ser així, per tant l’any que ve haurem d’introduir canvis, de forma que els entrenadors i tots els interessats ja podem posar-nos a cavilar a veure quines bones idees som capaços a trobar. En seguirem parlant.
La categoria sub.16 segueix magnífica, tothom juga molt bé, assembla que ja ens agraden prou els escacs, entenem que el guanyar o no és una conseqüència del nostre joc (no és qüestió de sort, de màgia o de l’àrbitre), per tant el que importa és entendre i gaudir del joc. Na Maria Bagur (líder) i na Núria Martí (tercera) confirmen la supremacia femenina als escacs de Menorca. Les dades del torneig són a:  http://chess-results.com/tnr261968.aspx?lan=2 
La propera ronda tindrà lloc divendres que ve (24 de març), al Centre Municipal de Convencions des Mercadal; els sub 10 comencen a les 17h 30′ i els sub 16 devers les 18h 15′.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *