cartell campus preminis
Compartir

Dia 30 de març acaben ses inscripcions

 Campus de Pascua premini FBIB

cartell campus preminis

Sa federació de bàsquet de ses illes balears ha organitzat dins sa seva àrea de promoció, un campus per a fillets de edat premini, és a dir, fillets i filletes nascuts el 2007 i 2008.

Aquest campus, amb ànim de promoure es bàsquet a Menorca, està obert tant a fillets que juguen a s’esport de sa cistella, com a fillets que vulguin animar-se a practicar aquest esport durant es 3 dies d’activitat previstos, i així coneixer una mica més aquest esport.

Es campus que tindrà lloc as Poliesportius Municipals de Ferreries, serà coordinat per Toni Rotger, coordinador des club ferrerienc, i contarà amb entrenadors de diferents clubs de s’illa, tots ells titulats i de un perfil adient a ses edtas que es donaran cita a Ferreries.

 Així es propers dies 19,20 i 21 de abril, es fillets que ja es poden inscriure a traves de sa web de la FBIB, gaudiran de entrenaments  dirigits a anar assolint varis conceptes marcats de sa direcció tècnica de la federació, sempre dins un caire lúdic. Aquestes activitats que seran amb horari de 09:00 a 17:00 hores aproximadament, seran també una bona experiència de convivència, es campus tindrà també un monitor de temps de lleure, per a poder compaginar ses activitats de bàsquet, amb altres moments d’esbarjo.

Així idò, tots es fillets i filletes interessats a fer una activitat de bàsquet durant aquests vacances de Pascua, ja es poden inscriure amb es formulari que apareix a sa pàgina web www.fbib-basket.com, i així optar a entrar dins ses 40 places que aproximadament estaran disponibles, això si, hi ha que fer-ho abans des  proper dia 30 de març, data en que es tancaran ses inscripcions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *