Tres menorquins al Campionat d’Espanya de Seleccions Mini

Pons-Saura-Puerta seleccion Mini
Compartir

Tres menorquins al Campionat d’Espanya de Seleccions Mini

Joan Saura, del CD Alcázar formarà part del combinat masculí, mentre que Alicia Puerta, del CB La Salle Mahón, i Alicia Pons, del CCE Sant Lluís, formaran part del combinat femení

Pons-Saura-Puerta seleccion Mini

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears va publicar a finals de la setmana passada el llistat definitiu de les dues Seleccions Mini, masculí i femení, que representaran a Les Illes Balears al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Mini, que es disputarà a la localitat de San Fernando, Cádiz, entre el 8 i el 12 d’Abril.

I dintre aquestes dues seleccions Menorca estarà ben representada. Joan Saura, del CD Alcázar formarà part del combinat masculí, mentre que Alicia Puerta, del CB La Salle Mahón, i Alicia Pons, del CCE Sant Lluís, formaran part del combinat femení.

Després de diverses concentracions, en les que els tècnics han anat visualitzant a cada un dels jugadors i jugadores, els tres menorquins han passat el darrer tall i gaudiran d’una gran experiència. No volem oblidar-nos dels que han quedat fora, desitjant-lis molta sort, i que continuïn amb tota l’il·lusió del món, treballant  per, en un futur, poder participar d’aquesta experiència.

Ja aquest cap de setmana, Puerta, Pons i Saura es desplaçaran a Artà, Mallorca, per participar en un nou cap de setmana d’entrenaments i partits per preparar el Campionat d’Espanya.

Però no seran els únics menorquins presents a Cadiz, els pròxims dies els informarem de dos menorquins que també participaran en aquest campionat.

Informa: Xus Rotger

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*