Jurats Esportistes de Maó 2017Jurats Esportistes de Maó 2017
Compartir

S’Ajuntament de Maó reinventa s’homenatge a nes esportistes destacats de s’any

Ses noves bases prioritzen es reconeixement de s’esport de base i redueixen es nombre de guardonats

Jurats Esportistes de Maó 2017
Jurats Esportistes de Maó 2017

 

Sa Regidoria d’Esports de s’Ajuntament ha decidit introduir importants canvis en es premis que cada any serveixen per homenatjar a nes esportistes de Maó més destacats de s’any. 

Es regidor Carlos Montes, ha explicat que “s’àrea d’Esports continua cercant fórmules per fomentar, donar suport i visibilitzar totes ses entitats esportives de sa ciutat”, i ha afegit que “sense oblidar-nos des reconeixements a nes esportistes d’elit, en aquesta ocasió hem creat unes bases per homenatjar es esportistes més joves, que per mèrits propis hagin destacat en sa seva disciplina”. 

Montes també ha assenyalat que “sa concepció d’aquestes bases té sa intenció de valorar s’esforç que fan es esportistes, es clubs i ses famílies durant es desenvolupament i progressió de s’etapa més important de s’esportista”, i ha recordat que “valors com es respecte, sa companyonia, sa humilitat, s’esforç o sa dedicació, s’adquireixen a ses edats més primerenques, i és aquí on hem de posar tots es nostres esforços, per així tenir es millors esportistes des futur”. 

Finalment, Montes ha subratllat que “s’esport de base i ses mal anomenades ‘petites entitats’, han estat una prioritat per a aquest equip de govern, ja que estem convençuts que es suport que puguin rebre des de ses institucions, després té un retorn social que enriqueix sa nostra ciutat”. 

Categories

S’estableixen es següents reconeixements:

  • – A sa Millor Esportista Femenina
  • – As Millor Equip Femení
  • – As Millor Esportista Masculí
  • – As Millor Equip Masculí
  • – As Mèrit Esportiu (esportistes en actiu o per tota la seva trajectòria)

Elecció des  homenatjats

Sa data límit de presentació de ses candidatures serà es 17 de març, i les podran presentar qualsevol persona o entitat, tenint en compte es mèrits esportius aconseguits durant l’any 2016 o en sa temporada 2015/16. 

S’elecció anirà a càrrec d’un jurat, en la composició del qual estaran integrats els membres de la Comissió Tècnica i que, en suma, estarà format per:

  • – Es regidor d’Esports
  • – 2 tècnics/tècniques de sa Regidoria d’Esports
  • – 5 representants socials que, per sa seva trajectòria, tenguin o hagin tingut relació amb s’esport base, directament o indirectament (entre ells hi ha deportesmenorca.com)

En es cas de ses categories individuals, s’Ajuntament homenatjarà a un màxim de tres candidatures, i fins a un màxim de dues en es cas de les categories per equips. El dia 30 de març es reunirà el jurat, i s’aixecarà acta de la decisió que prenguin.

Lliurament de guardons

Es resultat final es donarà a conèixer públicament durant sa gala de lliurament des guardons, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de s’Ajuntament de Maó, es pròxim 8 d’abril. S’acte tindrà caràcter festiu i coincidirà amb sa celebració de sa Fira de s’Esport i de sa cursa Corre Mô. 

Es homenatjats rebran una subvenció de 500 euros, en es cas des esportistes individuals, i de 1000 euros en es cas des equips, que s’hauran de destinar a material esportiu o a inversions relacionades amb s’esport. A més, s’entregarà una medalla commemorativa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *