Presentacio Cursa de sa Dona
Compartir

S’Ajuntament presenta sa IV CURSA de sa Dona

Sa cursa tindrà lloc es pròxim 5 de març,  en es marc de sa celebració des Dia Internacional de ses Dones, i sa recaptació anirà a benefici de ses associacions  Alba i Aspanob

Presentacio Cursa de sa Dona

Aquest matí, s’ha presentat sa IV Cursa de sa Dona, que tindrà lloc es pròxim 5 de març a Maó, en es marc de sa celebració des Dia Internacional de ses Dones. S’acte de presentació ha comptat amb sa presència des regidor d’Igualtat, Biel Pons, de Joana Torres i Loli Ametller, de s’associació Aspanob, i de Cristina Fernández, de s’associació Alba. 

Sa cursa començarà a les 10 hores i es punt de sortida serà es parc Rochina. Es participants podran triar entre dos recorreguts, un de 2,6 km i un altre de 7,8 km. Es preu de sa inscripció és de 5 euros per as adults i de 3 euros per as fiets, i es pot realitzar a través de sa pàgina web d’Elitechip , o una hora abans as mateix lloc d’inici de sa cursa. 

Sa cursa tindrà caràcter solidari, i sa recaptació anirà a benefici s’Associació de dones afectades de càncer de mama (Alba) i de s’Associació de pares de fiets amb càncer de Balears (Aspanob). 

Biel Pons ha explicat que “la Cursa de la Dona s’inclou dins el marc de celebració del Dia Internacional de la Dona, i tot el mes de març el dedicarem a la igualtat”, i ha afegit que l’objectiu d’aquesta commemoració serà “mostrar totes les facetes de la dona com a persona: la dona esportista, la dona a la literatura, la dona política…, per tal de sensibilitzar amb el tema de la igualtat i la feina que cal fer encara per arribar a un punt en què home i dona siguin iguals”. 

Per sa seva banda, Joana Torres, de l’associació Aspanob, ha agraït la feina de s’Ajuntament de Maó i el suport de l’associació Alba, i ha assenyalat que “per nosaltres, com a famílies afectades, és molt important aquesta cursa, perquè la participació en l’àmbit familiar ens dóna força per seguir endavant”. 

Finalment, Cristina Fernández, de s’associació Alba, també ha agraït a s’Ajuntament s’organització de sa cursa, i ha recalcat que “l’objectiu final és visibilitzar el paper de la dona en la societat”. Fernández, també volgut reivindicar sa importància de s’exercici físic, tant per a sa recuperació com per as manteniment de sa salut.

Foto: Jaume Fiol/deportesmenorca.com

cartell cursa de la dona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *