Torneig Mini basquet
Compartir

I TORNEIG ILLES DE BÀSQUET, UNA FESTA

seleccio menorca mini femeni

Aquest cap de setmana es va disputar es primer torneig Illes de Bàsquet de la categoria de mini bàsquet. A sa localitat mallorquina de Pollença, es varen concentrar es combinats de modalitat masculina i femenina, essent un combinat menorquí, un eivissenc i dos de mallorquins tant en masculí com en femení.

Per es que fa as combinats menorquins, començava prest sa jornada, as port de Ciutadella, per a agafar es barco i partir cap a Alcúdia. Un cop arribats a terres mallorquines, bus i cap es Poliesportiu Municipal de Pollença. Un cop a ses instal·lacions, trobada amb es companys des altres combinats i dinar de germanor abans de començar es partits. Un cop agafades forces, començava sa participació, as mateix temps competien masculí i femení en pistes continues contra un primer combinat de Mallorca. Hi ha que dir que es nivell des menorquins en aquest partit va ser molt alt, en es cas des femení, es va perdre després de forçar pròrroga i es masculí ho feia també per molts poquets punts.

Un cop enllestit es primer partit, sense temps ni de descansar, segon partit, en aquest cas contra es combinats Eivissencs, en aquest cas, amb una mica menys d’exigència, i tot i haver jugat un partit molt exigent uns minutets abans, es varen guanyar amb una certa comoditat.

Un cop enllestits els dos primers partits, hora de que es fillets i filletes partissin cap a ses cases des jugadors que es acollien en sa seva estada a Mallorca. Es entrenadors per altra banda, aprofitaven es clínic que sa FBIB  havia organitzat amb un ponent de luxe com és Ramón Jordana, tot un referent des Bàsquet a Catalunya.

Torneig Mini basquet

Es diumenge, de bon matí tornada as pavelló, trobada amb es companys i a preparar es darrer partit des torneig. En cas des femení, es pla de viatge i es ritme de partit des dissabte passaven factura i es notava en es rendiment de ses jugadores que, varen aguantar dins partit fins a sa mitja part, es fillets des masculí varen estar dins partit durant quasi tot es temps, però acabaren també perdent es tercer partit.

Un cop acabat es torneig, entrega de medalles de record a tots es participants, un a un anaven entrant de nou a pista i rebuts per es president de sa Federació Espanyola Jorge Garbajosa i es de la FBIB Juanjo Talens els donaven aquest petit record des torneig.

En general molt bones sensacions, s’objectiu era donar a conèixer es jugadors i jugadores as seleccionadors balears, i hi ha que dir que tant en masculí com en femení, sa impressió causada va ser molt bona, i segurament, alguns d’aquests fillets i filletes tindran oportunitat de entrar dins sa primera preselecció Balear amb vistes as campionats d’Espanys de Setmana Santa. Sigui com sigui, una experiència enriquidora as cent per cent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *