TIR LLIURE/ La importància del fons d’armari

IMATGE TIR LLIURE 2
Compartir

TIR LLIURE

La importància del fons d’armari

Per Xus Rotger

IMATGE TIR LLIURE 2Passen les jornades al Grup C-A de la categoria EBA i el Made in Menorca continua instal·lat a la part més noble de la classificació. Escrivia en un dels meus Tirs Lliures que la primera posició era circumstancial, ara ja no ho és tant, el Menorca es troba en el alt de la classificació per mèrits propis. 

Son molts els factors que influeixen en els resultats d’un equip al llarg d’una competició regular, treball físic, treball tàctic, lesions, talent… L’equip que dirigeix Joan Martínez Escala està superant, un per un, tots aquets factors, l’equip està ben treballat físicament, Lluís Pons, el “gran culpable”, també està treballat tàcticament, fruit de la feina del còs tècnic, el talent hi és, inqüestionablement aquest equip està format per 12 jugadors, en el que tots aporten el seu granet d’arena, i això es nota quan arriben les lesions, com li està passant ara. 

El fons d’armari d’aquest equip està fent que es minimitzi el problema, i tots els qui estan han donat una passeta per envant, mostrant que aquest equip és molt més que un, dos o tres jugadors, aquest equip es de 12 jugadors. Aquest és el secret d’una més que merescuda primera posició del Made in Menorca, el fons d’armari, que permet donar minuts de descans a tots i a la vegada suplir possibles absències. És una de les grans diferències amb la temporada passada, en la que per exemple, la lesió de Dani García, va suposar un drama per l’equip. 

Es lesiona Franco Acosta, Isma Fernández, Lluís Piris, o el jugador franquícia, Pitu Jiménez, i la resta demostren que no s’acaba el mon, fent bona aquella frase que diu que en un equip tots són necessaris però ningú és imprescindible, i a Ses Canaletes tots són necessaris. 

Després d’una primera volta de matrícula d’honor, cal seguir en la mateixa línia a la segona, essent conscient que hi haurà més entrebancs, més problemes, però es té que seguir en la línia de treball constat, que dugui a l’equip a lluitar per tot al final de la lliga.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*