TIR LLIURE/ Ens ha deixat en Juanin

imatge-tir-lliure1
Compartir

TIR LLIURE

Ens ha deixat en Juanín

Per Xus Rotger

imatge-tir-lliureTenia pensat fer un darrer “Tir Lliure” de s’any diferent a n’aquest, un tir lliure alegre, un tir lliure que xerrés de la gran trajectòria del Made in Menorca, o del gran any de la generació del Boscos, o de qualsevol cosa positiva d’aquest any 2016 que acabam, però la noticia rebuda avui no m’ho permet, no puc, el meu darrer tir lliure de s’any ha d’estar dedicat a una gran persona, que avui ens ha deixat.

No fa gaire, a un dels meus darrers Tirs Lliures, xerrava dels amics i coneguts que havia tingut la sort de fer en el món del bàsquet.

Una d’aquestes persones que vaig tenir la sort de conèixer es en Joan Barber Mir, en “Juanín”. Ell era l’ajudant d’en Nando Barbas a l’equip de 2a Autonòmica del CCE Sant Lluís. Jo estèia a la directiva i la relació amb ell va ser sempre, afable, cordial.

El coneixia de vista d’abans, la seva relació amb Sant Lluís era intensa, era membre del conegut grup “Sa Vessa Mos fot”, i vaig tenir la sort de tractar-lo per ser directiu del CCE Sant Lluís s’any que abans us comentava. Sempre amb un somriure a la boca, sempre disposat a fer bromes, a passar-s’ho be, sempre es primer a assistir als partits del primer equip, en Primera Nacional i en categoria EBA.

Va afrontar la seva malaltia amb valentia i bon humor, demostrant una enteresa fora de lo comú en la majoria de persones. Vaig admirar aquesta valentía i enteresa per afrontar una malaida malaltia.

Però has dit prou, no has pogut lluitar més. ens has deixat, precisament el darrer dia de s’any, en unes dates assenyalades. Tot i que sabíem que podria arribar aquest desenllaç, un mai està preparat per aquesta noticia, el cop és dur, molt dur, ens has deixat i aquest buit serà difícil d’ocupar. Les graderies de Ses Canaletes tindran sempre un lloc per tú, i de ben segur que des de allà dalt seguiràs sa trajectòria del teu estimat equip, avui anomenat Made in Menorca.

Una abraçada a tota la seva familia i amica. Descansa en pau.

Rissoabraçada amic Juanin.

2 comentarios

 1. Amic Xus !!!
  Un comentari molt encertat sobre al meu gran (amic Juanin)
  Ell era un gran amic dels seus amics,I un molt bon aficionat al basket.
  A tingut la mala sort de parti massa prest.
  Q.D.E.
  Gracies Xus

  • Els bons s’en van massa prest Nando. Gracies a tu per que ets tu el que hem va permetre coneixer-lo. Lo poc que el vaig poder tractar me va demostrar lo gran persona que era i que sempre seguirà sent. Desde alla adalt segur que donara forces a tots els que heu estat mes aprop.

   Molts d’anims Crack.

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*