papa-noel-day-2016
Compartir

Activitats, diversió i molts somriures amb motiu des #PapaNoelDay

patinsEs Centre Esportiu Municipal de Sant Lluís es va omplir de gom a gom es passat dissabte amb motiu des #PapaNoelDay, una activitat que va complir sa seva tercera edició i que va comptar amb activitats gratuïtes per més de 200 persones. S’organització va anar a càrrec de Biosport Menorca i s’Ajuntament de Sant Lluís i durant tres hores va celebrar s’arribada des Nadal i de ses festes amb esport.

Des de les 10 des matí el centre es va anar omplint d’usuaris que van gaudir d’activitats com zumba, spinning, Bio Pump, Bio Jump o Biorruning, entre d’altres. Es va tractar d’una activitat de portes obertes que a més de sa celebració pretenia mostrar ses activitats a qui estès interessat, així com es funcionament des centre.

A més, hi va haver exhibicions de gimnàstica així com de patinatge artístic que va comptar amb sa participació, a més des grup de Sant Lluís, de sa Escola de Patinatge de la UD Mahón. També, a fora, hi va haver una sèrie de partits de rànking de tenis per es més petits.

Sa batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, no va dubtar en participar en s’activitat de córrer, i es va mostrar molt contenta no només per sa resposta de sa gent sinó per es bon ambient que es va crear as centre esportiu municipal.

Així mateix, Biosport Menorca vol informar que dia 5 de gener estarà obert de 8 a 14 hores. Sa resta des dies estarà obert amb horari normal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *