papa-noel-presentacio
Compartir

Sant Lluís dóna sa benvinguda as Nadal amb activitats esportives gratis

Dissabte, de les 10 a les 13 hores, es viurà sa tercera jornada des Papa Noel Day amb 11 classes obertes a tothom as Centre Esportiu Municipal

papa-noel-presentacio

Es Centre Esportiu Municipal de Sant Lluís viurà aquest dissabte, de les 10 a les 13 hores, sa tercera edició des Papa Noel Day organitzat per s’Ajuntament de Sant Lluís i Biosport Menorca. S’activitat comptarà amb activitats gratuïtes durant aquestes tres hores, així com exhibicions de patinatge, gimnàstica rítmica i tennis.

Està obert a tothom que ho vulgui provar independentment des nivell. A més, com a novetat, es bar des centre oferirà ses Happy Beers, de les 12 a les 14 hores ses canyes estaran a 1 euro per refrescar-se després de s’activitat.

Sa batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, ha estat s’encarregada de presentar s’activitat aquest dimarts acompanyada des gerent de Biosport Menorca, Toni Capó. “Una vegada més es Centre Esportiu Municipal s’obrirà de gom a gom per acollir una activitat esportiva que pretén apropar més s’oferta que hi ha a totes ses persones que vulguin conèixer classes sense cap compromís”, ha explicat sa batlessa, qui s’ha sentit encantada de “celebrar s’arribada des Nadal amb esport, es major nombre d’usuaris junts possible”.

Per sa seva part, Toni Capó ha matisat que “és un dia especial per varies raons, una perquè permet mostrar totes ses activitats que es fan as centre i que ho provi qui ho vulgui sense cap compromís i d’altre banda, com a empresa, perquè també mostra d’aprop sa nostra feina tant de gestió com d’execució d’activitats, i és un repte il·lusionant”.

A partir de les 10 del matí hi haurà BioCross, una pràctica similar as Cross Fit, BioPump, BioJump, una de ses activitats més demandada ja que es fa amb un trampolí donant bots, Zumba i Zumba Kids, Spinning i, per supost, una sortida amb s’equip de BioRunning, a més de pilates, ioga, multiesport i gimnàstica per sa gent gran. A part hi haurà exhibicions de gimnàstica rítmica, patinatge i de partits de rànking de tenis.

papa-noel-day

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *