Cartell Campus Nadal-2016
Compartir

Campus Nadal-2016

Es Campus de Futbol obre es Nadal a Ses Canaletes

Es Nadal i es futbol tornen a unir-se d’una manera més formativa, ja que el CCE Sant Lluís tornarà a comptar un any més amb es Campus de Nadal, amb ess quals es durà a terme diverses activitats, que comencen amb sa pilota de futbol comprotagonista en unes dates, compreses entre es 23 de desembre i es 5 de Gener.

Per a aquesta tercera edició es assistents desenvoluparan les activitats que desenvolupi es responsable d’aquest Campus, David Mercadal, que comptarà amb s’ajuda d’un des joves tècnics de la casa, Toni Vinent. Tots dos tècnics proposaran un treball específic que contribuirà a s’evolució des jugador i complementaria a sa formació que reben en es seus propis equips.

Es desenvoluparà en horaris de 09:00 a 13.30 hores i està destinat a nens amb edats entre es 4 i es 14 anys que seran reagrupats en grups en funció de sa seva edat. Ses inscripcions poden realitzar-se directament a ses instal·lacions des camp de futbol de Ses Canaletes en horari de capvespre, o mitjançant es telèfon 617.982.774.

Cartell Campus Nadal-2016

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *