xerrada de valors
Compartir

Àlex Terés dona una xerrada formativa de valors a Ferreries

xerrada de valors

Àlex Terés va donar una xerrada de valors ahir diumenge matí a s’aula del Auditori de Ferreries. Aquesta xerrada, pertany a sa acció formativa de s’Ajuntament de Ferreries dins es programa des Govern i Consell Insular “Posem Valors a l’Esport”.

Queta Camps, sa regidora d’esports de s’Ajuntament de Ferreries presentà as ponent Àlex Terés, vingut de Barcelona expressament per a desenvolupar aquesta xerrada/taller, com ve fent des de fa 4 anys per a cursos d’entrenadors. Àlex és psicòleg i professor de primària, entrenador superior i col·laborador de sa federació catalana de Bàsquet.

A sa xerrada varen assistir tècnics que habitualment treballen amb fillets en diferents esports com Bàsquet, futbol, Atletisme i patinatge, així com també representació de sa comunitat educativa.

Sa xerrada/taller va ser molt enriquidora per a tots es assistents, ja que es ponent va donar un punt de vista gens idealista del tema de valors i educació. Sa estructura des taller consistia en arribar a un acord sobre què son els valors,quin és es paper des formadors, quins valors cal transmetre  i com es poden transmetre.

Terés va  fer arribar es missatge de que es entrenadors que treballen amb fillets, no han de ser entrenadors en si, sa seva tasca, as desenvolupar-se amb fillets encara formant-se com a esportistes i moldejantse com a persones, fa que aquest entrenador es convertesqui en formador. Es psicòleg va destacar també, que es primer que hi ha que tenir clar com a formadors, és es fet de saber que es fillets, no son adults en petit, posant varis exemples de ses diferències d’actuació i reacció des fillets davant alguns estímuls ò esdeveniments. Teré va arribar a tots es assistents de manera directa, amb exemples, i vivències de com ell definia, son collita pròpia, fruit de sa seva experiència com a formador dins i fora de ses aules.

En general fantàstica acollida per part de sa vintena de tècnics de formació, que varen quedar molts satisfets per sa riquesa des ponent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *