Basquet-EBA-Made-in-Menorca-AE-Collblanc
Compartir

TIR LLIURE

Líders, circumstancials si, però líders

—————————— XUS ROTGER

Basquet-EBA-Made-in-Menorca-AE-Collblanc

Afirmava Joan Martínez Escala, entrenador del Made in Menorca, al finalitzar el partit que la primera posició en la classificació era circumstancial, i és cert, però al cap i a la fi no deixa de fer que l’equip és líder.

Només cal donar un cop d’ull a la classificació de la passada temporada amb 7 jornades disputades, 1 única victòria i 6 derrotes, essent ja cuers, lloc que no abandonarien durant tota la competició. La situació és totalment inversa, l’equip és líder amb 6 victòries i 1 sola derrota, però el que és més positiu, transmetent bones sensacions, creixent com equip partit rere partit, demostrant que enguany el fons d’armari es gran i dona minuts de qualitat a l’equip.

Tot això ha portat a l’equip blau al merescut lloc a vont es troba, i essent conscients que vindran derrotes i moments dolents al llarg de la temporada, cal gaudir d’aquest lloc privilegiat, des de la sereno, si, des de la prudència i des de l’humiltat. Però per damunt de tot sense cap tipus de pressió.

M’apuntava un jugador de l’equip, en una conversa informal després del partit que ara començaria a venir la pressió externa a l’equip, de la premsa i de l’afició per exemple. Pues des de aquí faig una crida a tots per evitar aquestes pressions externes, gaudim d’aquest lideratge com el que és, un premi a la feina ben feta per jugadors i cos tècnic. Un premi per la Junta Directiva, que després d’una temporada molt dura, ha sabut aprendre de l’experiència passada- Un premi per un exjugador de l’equip, Miki Ortiz, l’ànima d’aquest projecte, ell va agafar el timó de la gestió esportiva aquest estiu . La seva ‘caparrutia’ ha donat els seus fruits i ha formar un gran equip, amb els millors jugadors de l’illa, reforçats amb els jugadors de fora, que estan responent. Un premi per tots els que han cregut en aquest projecte humil però ambiciós, per tornar a il·lusionar a tota una illa. Un premi per Joan Martínez Escala, després del ‘marrón’ que es va haver de menjar la passada temporada. I un premi a tota una illa, una illa de bàsquet, que respon quan se li ofereix un projecte atractiu.

Gaudim idò del moment, estalonem a l’equip ara i quan venguin mal donades, però no ens obsessionem amb aquest primer lloc de la classificació. El lloc final el determinarà la mateixa competició, que ens posarà allà a vont ens ho haguem guanyat.

I ara, per mèrits adquirits som líders, circumstancials si, però líders!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *