Basquet-Made-in-Menorca-Sant-Nicolau-Sabadell
Compartir

Gran inici del Made in Menorca

Partit a partit, cap a l’objectiu final

El Made in Menorca està protagonitzant un gran inici de temporada, un balanç de 5 victòries i 1 derrota, que hauria estat firmat per molts amb els ulls tancats. Es pot dir que fins a la sexta jornada els rivals no eren dels que estan cridats a estar en la part alta de la classificació, però el passat dissabte el rival era l’Arenys Bàsquet, un rival, aquest sí, cridat a lluitar a la part alta de la classificació.

Era la primera prova de foc dels homes de Joan Martínez, i la van superar amb èxit, des de la defensa, com dèiem en la prèvia, es va posar els fonaments de la victòria, però sense oblidar que va ser un cara o creu. El partit va ser dominant en la seva primera meitat pels blaus, però el final va ser pura taquicàrdia. I la pròrroga una loteria que va somriure al Made in Menorca.

Per damunt de la victòria, cal quedar-se amb què els menorquins van estar lluitant de tu a tu a l’Arenys Bàsquet, Dani García i Pitu Jiménez van mostrar els seus galons i van dur al Made in Menorca a la victòria, la resta de l’equip va complir amb el seu rol a l’equip i la defensa i el domini a la pintura van ser claus en la victòria final. Aquest és el camí, quan aquest equip defensa demostra que està al nivell de qualsevol equip de la categoria.

Per tant cal estar content amb la trajectòria, gaudim del moment actual de l’equip, disfrutem de veure l’equip en el més alt de la classificació, perquè de ben segur vindran moments dolents al llarg de la temporada, i serà llevors quan més necessitarà de l’alè de Ses Canaletes. Però a la vegada tinguem els peus al terra, com diria un entrenador de futbol, partit a partit, només així, amb objectius setmanals, s’arribarà a l’objectiu final.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *