Futbol 5 - Sant lluís
Compartir

Es torn des més petits

Demà dissabte s’inaugura una nova edició des Torneig de Futbol 5 que disputen es més petits de sa zona des llevant insular. CCE Sant Lluís, CD Menorca, At. Villacarlos, CF Sporting de Mahón, CE Ferreries, UD Mahon i CE Alaior presentaran en societat as més petits de cada entitat per a gaudi d’aquests i de tots es seus familiars. Es resultats esportius seran secundaris ja que ’objectiu primordial serà e d’ajudar a nes joves futbolistes que s’inicien en es món del futbol.

Des del CCE Sant Lluís, un any mes es posa tot perquè aquest torneig continua sent referència a s’illa en sa seva categoria i que quedi en sa ment de tots es participants com en temps passats, on jugadors que ara triomfen a categories superiors, han passat en anys anteriors per aquest Torneig.

Es dissabtes matí, as Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes serà escenari d’aquestes trobades on amb es pas de ses jornades es pot veure una contínua evolució des equips així com des propis jugadors que amb e pas des dies es van adaptant a e que per a ells serà a realitat en un futur no molt llunyà.

Toca vestir-se de curt, enfundar-se es millors gales i sortir a jugar, a il·lusió i innocència d’aquests petits futbolistes farà a resta, benvinguts i a divertir-se!

Calendari-F5-2010 Calendari-F5-2011

Restaurante La Bolla

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *