Presentació CB Ferre 2016-17
Compartir

El  CB Ferreries 2016 presenta ses seves plantilles

Presentació CB Ferre 2016-17

Sa presentació des equips del CB Ferreries, ben puntuals han sortit un a un es components de cada equip de club, per ordre de petit a gran per a posar-se just davant de a grada, amb un bon ambient, ple de familiars, especialment des més petits.

Un cop entrats tots es integrants des club, presentats un a un per “s’espiker”, ha estat moment per es parlaments, primer e president, Martí Barber en e que ha estat e seu primer acte oficial, ha donat es gràcies a president sortint, Victor Piris i ha convidat a tots es pares i mares des fillets des club a que col·laborin, ajudin ò be sugereixin es que trobin oportú, en un intent de millorar de cada dia es club.

Presentació CB Ferre 2016-17

Un cop acabada sa intervenció des president, a agafat sa paraula Queta Camps, regidora d’esports des Ajuntament de Ferreires. Sa regidora a animat a seguir amb sa tasca ja duta a terme des de fa temps per s’entitat, tant a nivell esportiu com social.

En darrer lloc, es batle Josep Carreres, ha animat també as joves jugadors des club a que segueixin amb aquest esport, que tenguin uns molt bon resultats, i que, sobre tot, es diverteixin i facin molts amics, que és segons en ‘Carre’ una de les millors coses que es poden aconseguir amb s’esport.

Presentació CB Ferre 2016-17

Situació general des Club:

Aquesta temporada, la comencem amb es canvi de president, un cop rebuda sa renúncia de Victor Piris en canviar es seu lloc de residència.

S’organigrama des club segueix amb es mateix grup de directiva amb sa incorporació de Tomeu Capó com a nou vocal. Sa coordinació general i direcció tècnica segueixen amb es ‘dos Tonis’, i està posant-se en marxa es entrenaments de tecnificació paral·lels a sa formació setmanal que estaran desenvolupats per Tomàs Jofresa, qui des de l’any passat dona una ma as club, en treball d’entrenaments i direcció del campus, així com també està previst estructurar un pla de promoció del Bàsquet al centre de s’illa.

Presentació CB Ferre 2016-17

Per es que fa as plantejament de sa temporada, aquest any es club ha cregut oportú, intentar treure menys equips però més complerts en número de jugadors, així aquest any intentem no anar a competir es caps de setmana amb es mínim de jugadors.

Es club està il·lusionat de cara al futur, tot i ses dificultats actuals, es fet d’invertir en sa formació adient des de baix sembla donar es seu fruit, amb un gruix de 25 fillets i filletes S’Escoleta Bàsquet Ferre, aquest any dirigida per es Professor d’ Educació Física d’infantil i primària Jaume Marqués, d’aquesta manera es club segueix apostant per un perfil de sobres qualificat en es inicis de sa pràctica esportiva des més petits. També es grup de iniciació amb uns 20 fillets i filletes segueixen sa mateixa línea, treballat per Toni Rotger amb titulació de monitor d’educació física.

Així es club es suma as moment de il·lusió per es futur que s’ha generat amb es canvi a sa FBIB, esperant que no deixi de fer-se Bàsquet as poble de Ferreries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *