Mitja Marató 2016-Presentació
Compartir

Sa prova es disputarà aquest diumenge 30 d’octubre a partir de les 10 hores a sa plaça del Born

La Mitja Marató de Menorca més solidaria que mai

Sa prova arriba a sa seva 16ª edició donant suport a dues causes socials com es rebuig cap as maltractament de sa dona i promovent s’entrega solidaria d’aliments pels serveis socials de s’Ajuntament de Ciutadella

 Mitja Marató 2016-Presentació

S’edició número 16 de sa Mitja Marató Illa de Menorca va camí de ser una de ses més concorregudes, però ,sens dubte, també de ses més solidàries. Sa prova s’ha presentat aquest dimecres a s’ajuntament de Ciutadella amb s’assistència des regidor d’Esports, Josep Juaneda, s’alcaldessa Joana Gomila, sa presidenta de s’associació La Unió fa la Força, Isabel García, i s’organitzador de sa cursa, Guiem Bosch. Sa prova es disputarà aquest diumenge 30 d’octubre a partir de les 10 hores a sa plaça del Born, a Ciutadella i ja compte amb més de 450 inscrits, entre ses tres distàncies: 21 kilòmetres, 10 kilòmetres, cursa popular i curses infantils.

Es missatge que han transmès es encarregats de presentar sa prova és que aquesta és una nova oportunitat per oferir sa cara esportiva de Ciutadella amb un des esdeveniments amb més edicions de ses Illes Balears. Sa gran novetat per aquesta ocasió és que s’organitzador, Xtrem Menorca Atletisme, i s’obra social de Caixa Bank han decidit destinar un euro de cada inscripció a s’associació ‘La Unió fa la Força’, una associació sense ànims de lucre que lluita contra sa violència de gènere, sa custòdia compartida imposada, sa discriminació de gènere i s’assetjament.

Isabel García i Joana Gomila han agraït es suport a ses causes socials a què es destinen sa trobada esportiva d’enguany, amb sa intenció de contribuir a sa construcció d’un món més just que asseguri s’eradicació des maltractament a ses dones i as fillets.

Així mateix, a sa zona de recollida de dorsals i de meta s’instal·larà un punt de recollida d’aliments no peribles i productes de llar de primer nivell per a que tots es participants puguin entregar productes i col·laborar en favor des serveis socials de s’ajuntament de Ciutadella.

“Es tracta d’una proba molt arrelada tant a Ciutadella com a Menorca i a les Balears, i enguany el repte anava molt més enllà i volíem obrir la possibilitat d’ajudar als altres amb l’altaveu que suposa aquesta prova”, ha valorat Guillem Bosch.

Sa prova tindrà sa sortida de sa mitja marató, sa cursa de 10KM i sa cursa popular a les 10 des matí amb un recorregut per dins es carrers de Ciutadella, igual as que s’ha desenvolupat en es darrers anys. Després, cap a les 11.30 es començaran a fer ses curses infantils i posteriorment es farà entrega de trofeus, a sa mateixa plaça des Born.

Sa Mitja Marató Illa de Menorca compta amb sa col·laboració com a patrocinadors de Obra Social Caixa Bank, Coca Cola, Powerade, Baleària, que ha ofert descomptes en es billets de vaixell per a que més de 50 persones puguin desplaçar-se des de Mallorca, i Quelly.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *