Futbol Reg 16-17 AtCiutadella- CCE Sant Lluís
Compartir

Regional Preferent menorquina/ 5ª Jornada

El CCE Sant Lluís remonta amb inferioritat a s’Atletic Ciutadella (2-3)

Es Regional Preferent del CCE Sant Lluís va sumar sa seva primera victòria com a visitant de sa temporada després de vèncer al Atletic Ciutadella a Sant Antoni, 2-3. Es quadre de Berto Moll ha imposat es seu ritme en es primer temps per treure un petit avantatge as lluïssers, que es van empaltar des ritme lent imposat per locals que es beneficiava. S’equip lluïsser ha millorat en defensa en es segon temps i ha aprofitat ses ocasions per sumar uns importantíssims tres punts.

Tots dos equips han signat una primera part travada i amb molts errors i cap des dos ha aconseguit arribar amb molt perill a sa porteria rival. Oscar Tuduri i Amengual eren es referents ofensius des locals que portaven de cap as de Miki Gomila que no trobaven sa manera de aturar es dos jugadors mes ofensius des de Ciutadella. Una pilota a s’interior de s’area, en es qual Tuduri s’apodera de sa posició davant es centrals blaus, li ha permès as minut 28 avançar, de fort xut amb sa dreta as de Sant Antoni. Estava resultant un xoc incòmode per as de Ses Canaletes que estaven un esglao per devall des que acostumen, ses imprecisions en sa passada, sa manca de mobilitat i sa precipitació estaven sent sa xacra per as de Gomila que van marxar as descans amb s’1 -0 en contra. Un xut as travesser d’Amengual, aprop des descans podria haver posat es partit encara més costa amunt des que estava a ses acaballes de sa primera part.

RegionalS’equip lluïsser ha sortit més entonat i amb un altre ritme després des pas per sa caseta, fet que les feia arribar amb més facilitat davant Barber de sa mà de Zurbano, Juli, Loren i Stan que estaven donant un altre color as conjunt de Gomila. Sa reacció lluïssera ha arribat gràcies as joc en equip i sa millora en defensa, mes encara quan as minut 58, un córner botat per Alberto era rematat as fons de sa xarxa per Juan Sola. Es de Ses Canaletes han començat a sentir-se més còmodes i s’han recuperat per posar-se com a amos i senyors des esfèric en es segon temps. Sa igualtat seguia present, però, eren es de Gomila des que trepitjaven camp contrari a sa recerca des gol que donés sa volta as marcador. Un parell de centres a s’interior de s’area, una mà a mà entre Alberto i es porter Barber que es col·legiat anul·lava per un mil·limètric fora de joc, eren es passos que estaven donant es visitants per cercar sa victòria.

No obstant això, en el minut 77, una contra des no res des de Berto Moll acabar en penal i expulsió d’Álvaro que trastocava tots es plans. Es porter juvenil, Victor, que havia entrat as camp després des descans, endevína clarament sa intenció as davanter vermell per desviar s’esfèric a córner, era un plus de motivació per as de Gomila. Coses des futbol, as servei de córner posterior, de nou Oscar Tuduri s’impossava as seus defensors per anotar de cap el 2-1 per as de Sant Antoni.

Amb tot en contra, es CCE no s’ha ensorrat i s’han recuperat en un tram final de bogeria. Primer amb es tant fabricat i anotat per Zurbano en el 83 que posava de nou ses taules as marcador i després en es 86 amb un nou cop de cap del davanter navarrès a servei de falta d’Alberto que posava el 2-3 que donava sa volta as partit i permetia, amb molt de patiment, aconseguir sa primera victòria a domicili i arrencar tres punts de Sant Antoni que, per com va ser el partit, poden ser molt importants en una competició de Copa que aquesta sent molt igualada. Regional

Sa propera setmana, partit d’alt voltatge a Ses Canaletes, la UD Mahon, actual líder de la competició, visita el feu lluïsser, on es de Gomila hauran d’estar enxufats per aconseguir doblegar as de Joan Romero que arribaran per intentar tancar es pas a semifinals.

FITXA TÈCNICA

2  AT. CIUTADELLA: Barber, Sergi (Nin), Febrer, Llopis, Uris, Camps, Vilallonga, Pons, Oscar, Amengual i Barcelo.

3  CCE SANT LLUIS: Javi (Victor), Carlos (Alejandro), Sola, Álvaro, Juli (Jordi), Manu, Stan, Alberto, Isaias, Loren i Zurbano.

ÀRBITRE: Joan Caules Saurina, auxiliat a les bandes per Moll i Taltavull.

GOLS: 1-0 Min. 28 Oscar Tuduri, 1-1 Min. 58 Sola, 2-1 Min. 78 Oscar Tuduri, 2-2 Min. 83 Zurbano, 2-3 Min. 86 Zurbano.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *