Resum futbol base del CCE Sant Lluís
Compartir

Resum futbol base del CCE Sant Lluís

Primera jornada de Copa a sa categoria Cadet i Infantil amb un balanç final d’una victòria i dues derrotes en es tres partits disputats per es equips lluïssers

CADETS:

Es Cadet va perdre 0-6 a Ses Canaletes davant la UD Mahón, així i tot es lluïsers van competir durant moltes fases des partit davant un rival de superior edat, es qual va fer de sa seva superioritat física sa seva gran virtut. Es golàs de Marc Cano per as visitants as nou minuts va obrir es camí des de Nando Andreu que van anar as descans amb es resultat de 0-3. Ja en es segon temps, es visitants van arrodonir sa seva victòria amb gols de Ferrà, Sintes i de nou Cano. Es de Moyano, no van defallir en cap moment des partit, van disputar es seu particular encontre i van buscar començar a créixer des des principi de sa competició. Cadete

INFANTILS:

Victòria per 4-0 de s’Infantil “A” lluïsser de 1a Regional davant el Penya Esportiva Són Marçal a Ses Canaletes. Tot i sa diferència des resultat final, no va ser una trobada fàcil per as lluïsser , ja que no va ser fins as minut 35 quan Nacho va obrir es marcador i aplanar es camí per as seus. Amb es primer gol, es de Krankel van millorar en es seu joc, gràcies a sa tranquil·litat que li donava aquesta minima aventatge. Caules en pròpia porta, Josep Pons i Aida van tancar es partit amb un gol cadascun.

En quant a s’Infantil “B” lluïsser, mal debut a sa categoria per es que fa a resultat final, 6-1, però, sa lluita de s’equip de Beni Fuxà no va ser prou valorada per es electrònic. En uns primers partits on tots es equips d’aquesta categoria 2a Regional han de començar a adaptar-se a ses noves dimensions des terreny de joc, es Dosa CF va demostrar estar una mica més avançat en sa seva adaptació, que li va donar un punt més que as lluïssers.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *