Compartir

Boscos, masculí y CCE Sant Lluís guanyan sa 28a edició des torneig Ciutat d’Alaior – 23è memorial Emiliano Melià

Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova edició del torneig Ciutat d’Alaior – 23è memorial Emiliano Melià, que cada any dóna sortida a sa pre-temporada des equips júniors de Menorca.

Com és habitual, es van disputar els primers partits de la categoria júnior masculí el divendres, el primer entre el CCE Sant Lluís i el Jovent d’Alaior, on s’equip amfitrió va aconseguir sa plaça per a sa final. Sa segona semifinal va disputar-se entre el CB Boscos i el CB La Salle Mahón, fent-se amb es triomf des partit s’equip ciutadellenc.

Dissabte van tenir lloc ses semifinals femenines. Sa primera va ser entre el CCE Sant Lluís i el Jovent d’Alaior, guanyant-lo s’equip lluïsser qui va anar directe a Sa final. Sa segona semifinal la van disputar el CB Ciutadella i el CB Ferreries, proclamant-se vencedors ses ciutadellenques.

A més, es dissabte es va duur a terme es partit que definiria es tercer i quart lloc de categoria masculina, que va ser a favor de s’equip de Maó en un ajustat partit; així com sa final entre s’equip alaiorenc i el CB Boscos, aquest segon fent-se amb es lloc més alt des pòdium.

Ahir diumenge, es van disputar es partit que decidiria es tercer i quart lloc de sa categoria femenina, obtenint sa victòria s’equip ferrerierenc enfront des local. A sa final femenina el CCE Sant Lluís va plantar-li cara a un CB Ciutadella que s’ha hagut de conformar amb sa plata.

resultats-emiliano-melia1 resultats-emiliano-melia¡

A sa cloenda ha assistit es conseller d’Esports, Miquel Company, es regidor d’Esports, Rafael Quintana, na Paquita Subirats (vídua de Emiliano Melià) i es president des club Jovent d’Alaior, Miquel Seguí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *