cursa-ultra-pirineuSa sortida de l'any passat
Compartir

Sa Ultra Pirineu tindrà participació menorquina. Al menys 6 corredors de s’illa esteien inscrits per participar en una de ses modalitat de sa edició d’enguany.

Dani Coll, Pope, Roberto irles, Lázaro alcaide, Maria fiol y Chema Rodríguez son es valents que hi participaran

cursa-ultra-pirineu
Sa sortida de l’any passat

Hi ha  3 modalitats de cursa:

NIT PIRINEU

Sa NIT PIRINEU 2016 és una cursa vertical nocturna de 860m de desnivell positiu que recorre 5 km de distància entre l’estació d’esquí de la Molina (zona telecabina) i el refugi del Niu de l’Àliga (2520m).
Es disputarà el divendres 23 de Setembre de 2016 a les 20:30h.

MARATÓ PIRINEU

croquis-mararo-pirineu

Sa MARATÓ PIRINEU 2016 és una cursa d’alta muntanya en semi-autonomia, amb 2400m de desnivell positiu que recorre 45km de distància dins del marc del parc natural del Cadí Moixeró.

Amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya, se celebrarà el dissabte 24 de Setembre de 2016, i pujarà fins al pas dels Gasolans (2430m), passant abans pel refugi de Cortals de l’Ingla. A partir del Pas dels Gasolans s’iniciarà un descens fins a Montellà-Martinet, passant pel refugi de Prat d’Aguiló, per acabar finalment tornant a Bellver de Cerdanya.

SALOMON ULTRA PIRINEU

croquis-ultra-mararo-pirineu

La SALOMON ULTRA PIRINEU 2016 és l’última de les 5 proves d’Ultra distància de les Skyrunner® World Series, amb 110km de distància i un desnivell positiu de 6.800m que transcorren pel marc incomparable del Parc Natural del Cadí Moixeró , amb sortida i arribada a Bagà (Barcelona).

Es celebrarà els dies 24 i 25 de Setembre de 2016, i en ser l’última prova de les sèries, la SALOMON ULTRA PIRINEU atorgarà als participants que lluitin per les Skyrunner® World Series, un 20% de puntuació extra. Fet que garanteix la participació dels millors corredors del panorama internacional.

Dani Coll (mallorcaTrail compressportbalear), Pope, Roberto irles i Lázaro alcaide, es tres pertanyents a XEndenguets, participaran en sa
Marató Ultrapirineu  de 110km i un desnivell positiu de 6.800m, sortiguent demà dissabte a les 7:00 des matí.
En canvi Maria fiol (MallorcaTrail compressportbalear) i Chema Rodríguez ( xEndenguets) participaran en sa  Marató Pirineu de 45 km  i 2.400 metros de desnivell.

Un comentario en «Sa Ultra Pirineu tindrà participació menorquina»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *