CCE Sant Lluís - Futbol menor
Compartir

Tornada a s’activitat després de s’aturada per festes

Regional Preferent, Juvenil i Cadet tornen as entrenaments després des dies de descans que van permetre es tres tècnics as seus jugadors per ses festes patronals

Es jugadors blaus des tres equips van gaudir d’uns dies d’oci després de ses seves primeres setmanes d’entrenaments i tenen ja la vista posada en es seu inici de temporada oficial amb es primers partits de Copa.

S’equip de Miki Gomila afronta una setmana molt completa amb tres entrenaments consecutius, dimarts, dimecres i dijous, as qual hauran d’afegir dos partits amistosos davant el CF Sporting de Mahón i CD Migjorn previstos per as divendres a les 20:30 hores al Municipal de Maó, es primer, i es dissabte a les 18:00 hores a Los Nogales es segon. Amb una plantilla a sa qual encara no s’han pogut incorporar jugadors com Ricky, Zouhir, Stan entre d’altres per motius laborals, sa resta de sa plantilla segueix sa seva posada a punt amb entrenaments amb molta participació des esfèric que permet es treball tècnic, tàctic i físic as mateix temps. Regional

Es Juvenil d’Elias Noval, afronta per sa seva banda una setmana amb tres entrenaments, dimarts, dijous i divendres i amb sa trobada corresponent a ses Festes Patronals de Sant Lluisset, entre mitjes, prevista per as dimecres a les 20:30 hores as Municipal de ses Canaletes, davant el CE Alaior, rival que serà sa seva primera visita a sa Copa Juvenil que comença es proper 24 de setembre. Es joves jugadors blaus, arriben a sa seva segona setmana d’activitat amb una plantilla molt llarga, 23 jugadors, i amb la clara idea de seguir acumulant càrrega física en ses seves cames alhora d’anar incorporant es primers conceptes tàctics que fet i fet li serviran per definir sa personalitat d’un grup que encara jove, esta preparat per plantar cara a qualsevol rival.

Es cadets de Jose Angel Moyano, també arriben a sa seva segona setmana de treball, en es seu cas, sense cap partit amistós per a aquesta setmana, en què s’equip treballarà en tres sessions, dimarts, dimecres i dijous. Igual que es conjunt Juvenil, un plantilla formada per 23 jugadors, dóna molt marge de treball as tècnic basc, que podrà pujar es nivell d’exigència a una plantilla que no li té cap tipus de por a sa feina i que ja va demostrar durant es transcurs de sa primera setmana que compta amb prou qualitat a ses seves files per aspirar a estar a sa part mitja alta de sa taula classificatòria. Sa diferència física que es barreja en aquesta categoria serà amb tota seguretat un handicap amb es qual hauran lluitar es nostres per enfrontar-se a rivals amb superior edat encara que no per això millors que es lluïssers.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *