pretemporada del CCE Sant Lluís
Compartir

Primer entrenament de sa pretemporada del CCE Sant Lluís

Sa primera plantilla del CCE Sant Lluís ha fet as capvespre de dilluns es primer entrenament de sa pretemporada a una primera presa de contacte que s’ha caracteritzat per s’alt ritme de sa sessió i sa intensitat des exercicis. Així, durant dues hores, es jugadors han fet treball de força, exercicis de possessió de pilota i un partit amb s’espai reduït per anar agafant es to físic de cara a sa temporada recent estrenada.Pretemporada Regional

Un total de 23 jugadors es van posar a ses ordres des cos tècnic, encapçalat per Miki Gomila, encara que amb algunes absències per motius laborals que iniciaran sa pretemporada as marge des grup per poder combinar es fonamental treball de principi de curs amb ses seves ocupacions.

Abans de s’inici de s’entrenament, sa junta directiva, encapçalada per es president Rosendo Pons, va donar sa benvinguda a tots es jugadors i es animar a treballar per as benefici des grup i a aconseguir ses seves metes personals que s’hagin fixat, alhora de cercar es creixement de s’equip a través de sa competitivitat en ses sessions setmanals.Pretemporada Regional

Es grup, tornarà a exercitar-se tota sa setmana a les 20:30 hores, a excepció des dimecres, amb sa mirada posada en es primer partit amistós a celebrar-se sa propera setmana.

 

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *