Compartir

Ferreries acull una gran festa esportiva en es marc des programa “S’esport en s’edat escolar”

Es proper dia 19 d’agost Ferreries acollirà una gran festa esportiva. Activitats com sa cursa popular de les festes de Sant Bartomeu, una projecció dess curtmetratges presentats as Premi Imagesport de Menorca 2016 i s’elecció a la vegada -entre tots els assistents- des millor d’aquests projectes formen part de sa cita que tindrà lloc a partir de les 19 hores a sa Plaça Espanya.

Es departament d’Esports del Consell Insular de Menorca ha triat Ferreries per a celebrar aquest acte, ja que és es municipi on més persones (al·lots, al·lotes i adults) s’apunten a ses curses populars d’estiu que enguany arriben a sa 17a edició.

Cal dir que as Premi Imagesport s’han presentat quatre curtmetratges protagonitzats per al·lots i al·lotes de Menorca que participen en ses activitats organitzades per es Consell Insular de Menorca en es marc del programa “S’esport en s’edat escolar”. Més informació a s’enllaç http://www.menorcailladelesport.com/Contingut.aspx?IdPub=649

Aquest concurs sa institució insular compta amb sa col·laboració de s’associació Tanagra, encarregada des Festival Internacional de Cinema de Menorca. Es assistents a s’acte podran veure els vídeos i, a més, triaran es més popular amb ses seves votacions.

Sa campanya des Consell Insular de Menorca “Posam valor a s’esport” ha organitzat aquesta primera edició des guardó baix s’objectiu de transmetre es valors implícits de s’activitat física i s’esport entre es escolars i tots es agents implicats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *