Polseres IGA Menorca_MG_6588
Compartir

Ses polseres IGA Menorca, ja a la venta

Es conseller d’Esports i president d’IGA Menorca, Miquel Company, ha presentat avui matí ses polseres IGA Menorca, un element que es vendrà per 10 euros i que a dia d’avui ofereix descomptes a més de 30 establiments

Ses polseres IGA Menorca són tota una realitat. Es president d’IGA Menorca i també conseller d’Esports, Miquel Company, ha presentat aquest divendres una de ses noves apostes que hi haurà per aquest bienni, ses polseres que prenen es testimoni de sa targeta IGA i que es vendran a diferents establiments i negocis per un preu de 10 euros. Amb aquestes polseres, que a més són un element decoratiu atractiu, s’aconseguiran descomptes as negocis que s’adhereixin as programa IGA Menorca. A dia d’avui hi ha més de 30 negocis que ja hi són.

Presentacio polseres IGA Menorca

“Estem molt contents de presentar aquestes polseres que van una passa més enllà que sa targeta IGA ja que fins ara sa targeta es tenia però no sempre es mostrava i per aquest bienni hem apostat per un element que es pot dur a simple vista mostrant a tothom es recolzament d’aquest projecte”, ha valorat es president d’IGA Menorca en s’acte de presentació que ha sigut en es Consell Insular. “És una alegria per nosaltres per dues raons, sa primera és que constatem que un nombre important d’empreses s’adhereixen as projecte i hi volen participar, as qui estem molt agraïts, i s’altre és que amb aquesta polsera sa gent pot lluir amb orgull es seu suport a IGA Menorca”, ha afegit. S’aposta des de s’àrea d’Esports del Consell Insular és ferma per aquestes polseres i per això, a través de Biosport Menorca empresa executora des projecte IGA Menorca, s’han encomanat 10.000 polseres que es vendran as llarg d’aquest 2016 i del 2017 ja que es beneficis que comporten tindran vigència fins el 31 de desembre de 2017. “Creem molt en aquest projecte fins al punt de que des de s’àrea d’Esports hem assumit IGA Menorca que fins ara es feia a través de sa Fundació Destí i la volem recolzar de manera ferma”, ha dit Company, que ha explicat que sa polsera “és una de les sis potes de finançament des projecte IGA Menorca, que es complementa amb es convenis amb el Govern Balear, Consell Insular, es vuit ajuntaments de s’Illa, la esponsorització per part de ses empreses privades i ses aportacions des esportistes que es fan càrrec des 30 per cent des cost des viatge”. Sa idea tant de Company com de sa resta d’IGA Menorca és que a Gotland, as juny de 2017, s’hi desplaci una expedició formada per 186 persones.

Presentacio polseres IGA Menorca

Ses polseres es vendran as comerços adherits, així com as centres esportius municipals que gestiona Biosport Menorca a Sant Lluís, Es Mercadal i Ciutadella. De moment es comerços adherits són Es Bosch, Didasko, Mantolan, Novias Guajara, Papers i Més, Negré Peluqueros, Sunda Estética Linda, Splash, Apartamentos Royal Life, Trofeus Dani, Sabateria Marga Camps, Es Molí des Racó des Mercadal, Boutique Infantil Sant Lluís i Biosport Menorca.

Polseres IGA Menorca_MG_6588

Per saber quins són es comerços i quins descomptes inclouen, s’ha dissenyat una aplicació mòbil gratuïta per Android i IOS –que està pendent de s’aprovació d’Apple- on es poden consultar quins comerços hi ha adherits, quins beneficis ofereixen, on es troben i més informació.

Un viatge a Gotland gratis

Així mateix, a cada establiment on es vengui sa polsera es podrà omplir una targeta que servirà per inscriure’s a sa base de dades d’IGA Menorca i entre tots els participants es sortejarà un viatge amb els gestos pagats per una persona a Gotland per acompanyar la expedició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *