Presentat es 13è Concurs Nacional de Salts Hípics – Ciutat d’Alaior
Compartir

Presentat es 13è Concurs Nacional de Salts Hípics – Ciutat d’Alaior

Ahir as Club Hipic d’Alaior, es va presentar es 13è CONCURS NACIONAL DE SALTS HÍPICS – CIUTAT D’ALAIOR, on aquest any està previst sa participació de mes de 130 cavalls, 90 vinguts de fora de l’Illa de Menorca.

El concurs es desenvoluparà a ses pistes hipiques d’Alaior, a partir d’avui fins es  3 de juliol 2016, a partir de les 18 hores i acabant passada la mitja nit cada dia. Presentat es 13è Concurs Nacional de Salts Hípics – Ciutat d’Alaior

Després de s’èxit de l’any passat, on es concurs nacional va pujar de categoria d’una a dues estrelles, aquest any des de s’organització s’ha pogut comptar amb es Jutge Internacional Enrique Rey – gran referent internacional de s’hipica, a mes de seguir comptant amb es Jutge Internacional i responsable de pista Iñaki Alvarez es qual cumplirá sa desena edició com ha jutge as concurs local.

Aquest any cal destacar sa participació des ginet David Uson – La Gubia (Mallorca), es qual serà un des referents a ses proves de categoria superior.

Destacar també, que aquest any 3 ginets locals, Diego Pons, Joan Barber i Nico Ligoña prendran part a ses proves de màxima categoria des concurs. Ses modalitats de competició, com ha anys anteriors, seran sa competició de salts de 0,60 m fins a 1,35 m.

En aquesta presentació, ha pres part es president des CH Alaior, Jose Enrich i el tècnic Joan Barber han explicat el funcionament des concurs on han ressaltat es gran nivell de participació d’aquest any i es gran augment de participants desplaçats des de fora de Menorca, es jutge Internacional Iñaki Alvarez, 10a aquest concurs, ha manifestat s’orgull de participar com a jutge a aquest concurs, motivat que va destinat cap a ginets joves, i per part de mes competició que es un torneig de gran nivell.

Jose Carbonell, director Insular del CIM, va manifestar destacar sa gran participació i consolidació d’aquesta 13a comptar com a premis amb productes locals. Reiterant la satisfacció i suport per part del CIM.

I per tancar sa presentació, el regidor d’esports, Rafel Quintana, han manifestat “s’orgull de poder tenir un Concurs Nacions de salts d’Obstacles a Alaior, i poder estar reflectada sa nostra població entre ses principals de s’àmbit estatal, animà as public en general a disfrutar d’aquest acte aquest cap de setmana a Alaior”, as temps que ha agraït as membres del CH Alaior es gran esforç que estan realitzant.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *