Físics Ciutadella-Open Internacional d'Andorra1
Compartir

Es Físics Ciutadella dona es call a s’Open Internacional d’Andorra

Cap de setmana intens i molt fructífer per es gimnàs Físics Ciutadella as torneig internacional de kàrate d’Andorra, a on un any més es club menorquí va donar es call entre es millors des vell continent.Físics Ciutadella-Open Internacional d'Andorra1

Sa karateka des Físics Laia Taltavull, després d’enfrontar-se a grans lluitadores a Andorra, va fer-se amb sa medalla de plata. Per altra banda, es seu company de club Toni Ribot, va entrar en sorteig per entrar a s’equip que finalment va guanyar es trofeu Turisme d’Andorra, fent-se amb un premi en metàl·lic.Físics Ciutadella-Open Internacional d'Andorra-grup

També mencionar a Mariona Taltavull, Rafel González, Cristina Pons, Francesc Sanz, Mar i Cel Ribot, Judith Álvarez i Julen Triay que, a pesar de no aconseguir medalla en aquest dur open internacional, van anar passant eliminatòries. Destacables també Neus Marquet i Marta Bosch per ses seves bones intervencions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *