Físics Ciutadella, José Rodríguez Calero
Compartir

Un esquinç de tormell frena a José Rodríguez (Físics) a Huelva

Físics Ciutadella, José Rodríguez CaleroMolt mala sort pr es boxejador des Físics Ciutadella, José Rodríguez Calero, en es complicats Jocs Europeus de Policies i Bombers 2016 que es celebren a Huelva (Andalusia). S’entrenador i boxejador des gimnàs menorquí va caure a ses primera de canvi en aquest Europeu de boxa després d’un cúmul de despropòsits que li van córrer en contra.
Ja a sa prèvia, se’l va obligar a escalfar vàries vegades sense cap sentit perquè es celebraven altres Físics Ciutadella, José Rodríguez Calero-esquinçcombats, es que va fer que comencés mol fred.
Malgrat açò, es boxejador des Físics va guanyar es primer assalt de manera clara i contundent. Però es problemes li arribaven as segon, quan es va doblegar es peu i físicament va quedar molt condicionat ja.
Tocava patir as tercer assalt però es ciutadellenc estava sense mobilitat i es rival va intentar noquejar-lo però ell va aguantar. Finalment, decisió dividida i triomf rival.
Sabor molt agre-dolç per es monitor des Físics Ciutadella que hi anava disposat amb tornar amb medalla de Huelva però un important esquinç de tormell el va condemnar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *